Blom Ecologie bestaat 10 jaar!

In 2012/2013 start oprichter Johan Blom vanachter de keukentafel als eenmanszaak met Blom Ecologie. In de eerste jaren wordt het ecologisch advieswerk gecombineerd met werkzaamheden in de bouw. Per 2015 vindt de eerste personele uitbreiding plaats. Het aantal klanten, type werkzaamheden en collega’s neemt toe. In 2018 wordt na een periode vanuit een unit te hebben gewerkt een kantoor betrokken in een bijgebouw. In 2019 vind verdere professionalisering plaats, het aantal klanten en het team blijft doorgroeien. Vanaf 2021 wordt het huidige kantoor aan de Koeweistraat in Waardenburg betrokken. Ook hier zet de organisatiegroei gestaag door. Het team staat klaar om uit te breiden naar andere vestigingen in Nederland.

In de achterliggende jaren heeft Blom Ecologie zich kunnen ontwikkelen tot een onafhankelijk adviesbureau in ecologisch advies en onderzoek. Uiteraard zou dit onmogelijk zijn geweest zonder onze loyale opdrachtgevers en collega’s. We kijken met genoegen terug op alle mooie projecten, bijzondere momenten en prettige ontmoetingen! Op zeer veel locaties in Nederland mochten we bruggen bouwen tussen natuur en de samenleving.

We kijken er naar uit om dit in de aankomende jaren voort te zetten en onze activiteiten verder uit te breiden in Nederland. De druk op de openbare ruimte is groot. De druk op de natuurwaarden en de biodiversiteit ook. We staan voor grote uitdagingen die we heel graag samen met u aan gaan. We doen niets liever dan onze kennis en kunde inzetten om natuur en samenleving met elkaar te verweven, nu en in de toekomst!

Op 1 december 2023 hebben we met (ex)collega’s en partners feestelijk teruggeblikt om ons 10-jarig bestaan. Hierbij is een schitterend jubileummagazine uitgebracht en zijn bijzondere projecten en andere hoogtepunten in het kantoor uitgelicht. Onderstaand vindt u een impressie van ons 10 jarig jubileum!