Wij zijn op zoek naar nieuwe collega´s die ons team komen versterken! Er is ruimte voor nieuwe veldwerkers en een nieuwe projectleider. Zit er iets voor jou bij? Zie hier voor meer informatie.

Stage en

meeloopdag

Meeloopdag

Wil je een keer ervaren waar wij ons dagelijks mee bezig houden en kijken of het beroep ‘ecologisch adviseur’ iets voor je is? Meld je dan nu aan voor een meeloopdag. 

We voeren jaarrond veldbezoeken uit voor quickscans. In de winterperiode is het aanbod aan overig veldwerk echter minder groot, waardoor we streven ernaar om je ten minste een dagdeel mee te kunnen nemen. Hierdoor kan het soms langer duren voordat we een geschikte dag kunnen aanbieden en plannen.

Onze werkzaamheden omvatten veel meer dan alleen het uitvoeren van quickscans. Van april tot september voeren wij veel onderzoeken uit naar de huismus, gierzwaluw en vleermuizen. Om een volledig beeld van onze diverse werkzaamheden te krijgen, adviseren we je om in die periode een dagje mee te lopen. Gezien deze onderzoeken vaak starten of eindigen op een moment dat het openbaar vervoer niet meer rijdt, vragen we je in dat geval wel om met eigen vervoer te komen.

Geïnteresseerd of wil je meer informatie over een meeloopdag? Stuur een email naar ldavids@blomecologie.nl

Stage

Vanuit Blom Ecologie vinden wij het belangrijk om jou als stagiair voldoende begeleiding te bieden, zodat je het maximale uit je stage kan halen. Gedurende de hele stageperiode word je begeleid door een projectleider en is er genoeg ruimte om aan je eigen (afstudeer)opdracht te werken. Jaarlijks zijn er een aantal stageplekken beschikbaar. In navolging van de bedrijfsvisie en geformuleerde ontwikkelthema´s worden er jaarlijks enkele stageopdrachten bekend gemaakt.

Momenteel hebben wij een vacature online voor de Stage egelonderzoek.

Heb je een eigen voorstel dat mogelijk zeer interessant voor ons is? Dan willen wij daar zeker naar kijken! Stuur ons een email met het voorstel naar krebergen@blomecologie.nl