• Blom Ecologie B.V.

Werken bij Blom Ecologie B.V.

Vacature

Op dit moment hebben we een vacature voor een ecoloog met enige werkervaring! De vacature loopt tot 16 februari 2018. Intresse? Lees hier de vacture.

Blom Ecologie B.V. is altijd geintereseerd in gemotiveerde ecologen. Als je intresse hebt, neem gerust contact met ons op. Bel 0418 280 288 of mail je CV en sollicatitiebrief naar info@blomecologie.nl 

 

Stage

Tot najaar 2018 maken we gebruik van een tijdelijk kantoor waardoor we niet de capaciteiten hebben om voor langere termijn stagiares te huisvesten. Voor mogelijkheden kun je altijd even contact opnemen via info@blomecologie.nl.

 

Meeloopdag

Met regelmaat worden wij benaderd door studenten of het mogelijk is om een dag met een van onze ecologen mee het veld in te gaan. Indien mogelijk wordt een dag met verschillende activiteiten ingepland. Veel voorkomende werkzaamheden voor ecologisch adviseurs zijn praktische vraagstukken (ecologische quickscans), specifiek soortonderzoek (o.a. vogel-, vleermuis, amfibieen-, reptielen- en muizenonderzoek) en ecologische begeleiding bij werkzaamheden (bijv. adviseren bij het treffen van voorzieningen, wegvangen en verplaatsen van vissen en toezicht bij projectuitvoering). Lijkt het je leuk om een dag mee het veld in te gaan? Neem contact op met Tom den Otter (tdenotter@blomecologie.nl) en vraag naar de mogelijkheden.