• Blom Ecologie B.V.

Werken bij Blom Ecologie B.V.

Vacature

Op dit moment hebben we geen concrete vacatures. Blom Ecologie B.V. is altijd geintereseerd in gemotiveerde ecologen. Als je intresse hebt, neem gerust contact met ons op. Bel 0418 280 288 of mail je CV en sollicatitiebrief naar info@blomecologie.nl 

 

Stage

Op dit moment is er geen concrete stageplaats beschikbaar. Voor kort stages of specfieke onderzoeken of bijdragen hieraan kun je altijd even contact opnemen via info@blomecologie.nl.

 

Meeloopdag

Met regelmaat worden wij benaderd door studenten of het mogelijk is om een dag met een van onze ecologen mee het veld in te gaan. Indien mogelijk wordt een dag met verschillende activiteiten ingepland. Veel voorkomende werkzaamheden voor ecologisch adviseurs zijn ecologische quickscans, specifiek soortonderzoek (onder andere vogel-, vleermuis, amfibieen-, reptielen-, vissen- en muizenonderzoek) en ecologische begeleiding bij werkzaamheden (bijvoorbeeld adviseren bij het treffen van voorzieningen, wegvangen en verplaatsen van vissen en toezicht bij projectuitvoering). Lijkt het je leuk om een dag mee het veld in te gaan? Neem contact op met Kelly Rebergen (krebergen@blomecologie.nl) en vraag naar de mogelijkheden.